BAARÇA! :D

Hoy la moda tiene dos colores…
¡AZUL Y GRANA!

: D

Més que un club. Quan ets d’un equip, no penses en la temporada, penses en la història. Visca el Barça i Visca catalunya! I com ha sonat l’himne per l’orfeó català!

Tooot el caamp! És un clam! Soom la geent blaugranaa… tant se val d’on venim, si del sud o del noord. Ara estem d’acord, estem d’acord, una bandera ens agermaana! Blaaugraana al vent! Uuun criit valeeent! Teeenim un nom que el sap tothom! BARÇA BARÇA! BARÇA! Juuugadors (plas,plas,plas) seeeguidors (plas, plas, plas)… toots units fem força! Són molts anys plens d’afaaanys, són molts gols que hem cridaat. I s’ha demostrat, s’ha demostrat, que mai ningú no ens podrà toorcer… Blaaugraana al vent! Uuun criit valeeent! Teeenim un nom que el sap tothom! BARÇA BARÇA! BARÇA!

¿Te animas a comentar algo?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s